Varikina

Le kdo ne pozna zdaj že legendarnih sredstev za beljenje in odstranjevanje madežev Varikina. Uporabljajo se lahko tako pri ročnem pranju, kot tudi v pralnem stroju. Poleg tega, da se odlično obnesejo za odstranjevanje madežev iz tkanin, tedaj, ko vsa ostala sredstva zatajijo, jih lahko uporabljamo med drugim tudi za čiščenje v gospodinjstvu in javnih prostorih.
Pred uporabo belilnih sredstev Varikina obvezno preberite varnostna opozorila in navodila za uporabo!

 

Arekina

Arekina odstranjuje madeže in beli tkanine iz bombaža, lana in nekaterih umetnih vlaken. Madeže, ki jih z detergenti ne morete odstraniti (madeži kave, čaja, vina, krvi..) očistite z Arekino. Lahko jo uporabljamo v pralnem stroju za popolno higieno vašega stanovanja.
Vsebuje: 6% natrijev hipoklorit pri polnjenju.

Sestavine

Parfumirana Varikina

Je sredstvo za beljenje in odstranjevanje madežev. Lahko jo uporabljamo tudi v pralnem stroju. Lahko jo uporabljamo tudi za čiščenje v gospodinjstvu in javnih prostorih.
Parfumirana Varikina
Belilno in pralno tekoče sredstvo.
Vsebuje: 4% natrijev hipoklorit pri polnjenju.

Sestavine

Mega belo

Odstranjuje madeže, nastale zaradi vlage v stanovanju. Če ga uporabljate redno, pa madeži te vrste sploh ne nastanejo. Mega belo pobeli madeže na zidovih, črne obloge med ploščicami in na stičnih robovih med kopalniško garnituro in ploščicami.

Sestavine

1. Navodila za uporabo:
Za čiščenje v gospodinjstvu in javnih prostorih:
vlijemo 1 dl Varikine v 4L mrzle vode.
Čistimo tla, ploščice, korita, kadi, umivalnike, WC školjke, druge površine iz keramike in plastike ali stekla, posode za smeti, posode iz katerih jedo domače živali, vaze za rože, cvetlične lončke.
Posode, ki smo jih očistili z Varikino čez 15 minut speremo z vodo.
V primeru občutljive ali poškodovane kože priporočamo uporabo gumijastih rokavic.

2. Opozorila:
Nevarno. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Zelo strupeno za vodne organizme. V stiku s kislinami se sprošča strupen plin. Pozor! Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor). Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/ zaščitno obleko/ zaščito za oči/ zaščito za obraz.
PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje.
PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE. Ali zdravnika.
PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Hranite zaklenjeno. Preprečite sproščanje v okolje. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenim zbiralcem odpadkov.

3. Pogoji skladiščenja:
Temen, hladen in prezračevan prostor. Zaščititi proti vročini in direktnim sončnim žarkom.

Blagovne znamke Šampionka

Naše blagovne znamke

Cathrine
WC Raček
SAMPY
Stelex
Varikina

Blagovna znamka Cathrine sodobni ženski ponuja širok izbor izdelkov, ki poskrbijo za dobro počutje v tistih dneh. Vsi izdelki so dermatološko testirani, tanki, zračni in mehki in hipoalergeni. Pomembno je tudi dejstvo, da niso testirani na živalih.

Brezhibna čistoča, sijaj in prijeten vonj vaše WC školjke. WC raček je brez dvoma idealen hišni "ljubljenček" za vse, ki prisegajo na brezhibno čistočo. Je pravi specialist za odstranjevanje oblog, ki se dnevno nalagajo na stene WC školjke, s svojim zavitim vratom pa z lahkoto doseže tudi najbolj skrite kotičke. Ko opravi, za sabo pusti prijeten vonj.

Sampy - vonj, ki ga ne pozabiš! Predstavljamo novo ponudbo mehčalcev za perilo Sampy, ki so proizvedeni v Sloveniji. Vonji in sestavine mehčalcev so rezultat najboljših svetovnih strokovnjakov v parfumski industriji. Pri Šampionki smo izbrali 4 različne vonje, za katere vemo, da so potrošniku najljubši.

Ko želite sijaj in lesk je Stelex prava izbira!
Z vrhunskimi rezultati čiščenja je pravi sinonim za čistočo oken in drugih steklenih površin. Odlično se obnese tudi za čiščenje kuhinjskih pultov, tv ekranov, lakiranih, keramičnih ter številnih drugih pralnih površin. Odstrani in raztopi vse vrste umazanije ter s svojo posebno formulo upočasni tudi nabiranje prahu.

Le kdo ne pozna zdaj že legendarnih sredstev za beljenje in odstranjevanje madežev Varikina. Uporabljajo se lahko tako pri ročnem pranju, kot tudi v pralnem stroju. Poleg tega, da se odlično obnesejo za odstranjevanje madežev iz tkanin, tedaj, ko vsa ostala sredstva zatajijo, jih lahko uporabljamo med drugim tudi za čiščenje v gospodinjstvu in javnih prostorih.

Naša distribucija

Calvo

Blagovna znamka tunine, ki ohranja vaše zdravje. Calvo sodi med najbolje prodajane blagovne znamke tunine v Sloveniji. Zadovolji še tako prefinjen okus potrošnikov in vam ponuja širok izbor visokokvalitetnih izdelkov ter različnih pakiranj. Izbirate lahko med tunino, solatami ter slastnimi namazi. Calvo lahko uživate za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo.

Naše blagovne znamke

Naša distribucija

Logo

Podjetje Šampionka že več kot 60 let oskrbuje vaš dom s kakovostnimi izdelki. Zaradi izkušenj ter strokovnosti našega dela smo pri distribuciji blagovnih znamk na slovenskem trgu zelo uspešni. Sodelujemo z vsemi večjimi ter manjšimi trgovskimi centri.

KONTAKT

Sedež podjetja Šmarska cesta 5, 6000 Koper

Proizvodnja Bukovica 47a, 5293 Volčja Draga

Telefon +386 5 338 55 00

Email [email protected]