WC Raček – gel

Brezhibna čistoča, sijaj in prijeten vonj vaše WC školjke. WC raček je brez dvoma idealen hišni “ljubljenček” za vse, ki prisegajo na brezhibno čistočo. Je pravi specialist za odstranjevanje oblog, ki se dnevno nalagajo na stene WC školjke, s svojim zavitim vratom pa z lahkoto doseže tudi najbolj skrite kotičke. Ko opravi svojo nalogo, za sabo pusti prijeten vonj.

WC Raček parfum gel Blue fresh

WC raček PARFUMGEL odstranjuje nečistoče, ki se dnevno nalagajo na stene WC školjke. Poleg svoje čistilne moči ima tudi prijeten vonj. Z redno uporabo bo vaša WC školjka vedno higiensko čista in odišavljena. Uporaba: Pri odpiranju varovalnega zapirala pritisnite na obe označeni strani pokrovčka in ga odvijte. Čistilo nanesite pod rob WC školjke tako, da ga enakomerno razporedite po celotni notranji steni WC školjke. Pustite delovati 15 min nato sperite z vodo. Pri trdovratni umazaniji uporabite metlico. Ne mešajte z drugimi čistili. Uporabljati samo za čiščenje WC školjke.

WC Raček parfum gel Lavander

WC raček PARFUMGEL odstranjuje nečistoče, ki se dnevno nalagajo na stene WC školjke. Poleg svoje čistilne moči ima tudi prijeten vonj. Z redno uporabo bo vaša WC školjka vedno higiensko čista in odišavljena. Uporaba: Pri odpiranju varovalnega zapirala pritisnite na obe označeni strani pokrovčka in ga odvijte. Čistilo nanesite pod rob WC školjke tako, da ga enakomerno razporedite po celotni notranji steni WC školjke. Pustite delovati 15 minut nato sperite z vodo. Pri trdovratni umazaniji uporabite metlico. Ne mešajte z drugimi čistili. Uporabljati samo za čiščenje WC školjke.

WC Raček mega gel

WC raček MEGAGEL zaradi svoje izjemne moči raztaplja vodni kamen in druge obloge, ki se nabirajo na stenah in pod robovi WC školjke tako da pusti školjko čisto in bleščečo. Uporaba: Pri odpiranju varovalnega zapirala pritisnite na obe označeni strani pokrovčka in ga odvijte. Čistilo nanesite pod rob WC školjke tako, da ga enakomerno razporedite po celotni notranji steni WC školjke. Pustite delovati 30 minut, nato sperite z vodo. Pri trdovratni umazaniji uporabite metlico. Ne mešajte z drugimi čistili. Uporabljati samo za čiščenje WC školjke.

WC raček varikina gel

WC raček VARIKINA GEL v obliki gela se oprime sten školjke in odtočnih cevi. Z globinskim delovanjem odstrani vso umazanijo in neprijeten vonj. Priporočamo redno čiščenje z WC raček VARIKINA GELom, saj boste tako zagotavljali popolno čistočo in belino.

Uporaba: Pri odpiranju varovalnega zapirala pritisnite na obe označeni strani pokrovčka in ga odvijte. WC raček VARIKINA GEL brizgnite pod rob WC školjke in z metlico razširite po vsej površini. Pustite delovati 30 min, po potrebi pa preko noči, nato sperite z vodo. Čistilo vlijte naravnost v kuhinjski ali kopalniški odtok in pustite delovati najmanj 1 uro ali preko noči, nato sperite z vodo. Po uporabi preverite, da vsebina čistila ne ostane na plastenki, da ne pride do poškodb površin in zamašek zavijte dokler ne zaskoči.