Varikina

Le kdo ne pozna zdaj že legendarnih sredstev za beljenje in odstranjevanje madežev Varikina. Uporabljajo se lahko tako pri ročnem pranju, kot tudi v pralnem stroju. Poleg tega, da se odlično obnesejo za odstranjevanje madežev iz tkanin, tedaj, ko vsa ostala sredstva zatajijo, jih lahko uporabljamo med drugim tudi za čiščenje v gospodinjstvu in javnih prostorih.

Arekina

Arekina odstranjuje madeže in beli tkanine iz bombaža, lana in nekaterih umetnih vlaken. Madeže, ki jih z detergenti ne morete odstraniti (madeži kave, čaja, vina, krvi …), očistite z Arekino. Lahko jo uporabljate v pralnem stroju za popolno higieno vašega stanovanja.

Vsebuje: 3,5% natrijev hipoklorit

Parfumirana Varikina

Je sredstvo za beljenje in odstranjevanje madežev. Lahko jo uporabljate tudi v pralnem stroju. Prav tako je parfumirana Varikina primerna za čiščenje v gospodinjstvu in v javnih prostorih.
Belilno in pralno tekoče sredstvo.

Vsebuje: 2,5% natrijev hipoklorit

Varikina v tabletah

Dišeče higienske tablete za čiščenje, enostavne za doziranje in uporabo. Ponujajo temeljito čiščenje različnih površin, v kuhinji, kopalnici, za WC školjko ali kot belilno sredstvo v pralnem stroju.

Mega belo

Mega belo odstranjuje madeže, nastale zaradi vlage v stanovanju. Če ga uporabljate redno, pa madeži te vrste sploh ne nastanejo. Mega belo pobeli madeže na zidovih, črne obloge med ploščicami in na stičnih robovih med kopalniško garnituro in ploščicami.

Vsebuje: 2,5% natrijev hipoklorit


Navodila za čiščenje:

Navodila za čiščenje v gospodinjstvih in javnih prostorih:

Vlijemo 2 dl Arekine na 5 litrov mrzle vode oz. 3 dl Varikine na 5 litrov mrzle vode.

Čistimo tla, ploščice, korita, kadi, umivalnike, WC školjke, ali kot belilno sredstvo v pralnem stroju.

Posode, ki smo jih čistili z Varikino, čez 15 minut speremo z vodo. V primeru občutljive ali poškodovane kože priporočamo uporabo gumijastih rokavic.

Opozorila:

Nevarno. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Zelo strupeno za vodne organizme. V stiku s kislinami se sprošča strupen plin. Pozor! Ne uporabljajte v stiku z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor). Hraniti izven dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko. Vse varnostne informacije so navedene v varnostnem listu, ki je na voljo na zahtevo.

Nasveti za uporabo Varikine v tabletah

Čiščenje talnih površin: Tableto dajte v vedro z 5 litri tople vode. Pustite delovati 2 minuti, da se tableta raztopi. Površino tla očistite s krpo in počakajte 5 minut oz. da se osuši. Za kuhinjo: Površine, pulti, ploščice, hladilnik: Tableto dajte v vedro s 5 litri tople vode. Pustite delovati 2 minuti, da se tableta raztopi. Čisto površino navlažite še z raztopino in nato izperite z vodo.

Pred uporabo belilnih sredstev Varikina obvezno preberite varnostna opozorila in navodila za uporabo!