To je 1. Stelex adventna nagrajenka

6.12.2022

V letošnjem decembru vas bodo obdarili prav vsi trije Stelex dobri možje. Prvi izmed njih, Miklavž, je že bil pri nas na obisku in darilce pusti za prvo Stelex decembrsko nagrajenko.

S Stelex čistili bo vaš dom sijal tudi med prazniki. Popolna čistoča bo tako navdušila obiske, ki bodo k vam prišli na prijetno druženje, vonj po svežini pa bo trajal še dneve.

Čistila Stelex so primerna za čiščenje vseh prostorov v vašem domu. Na voljo so vam čistila za tla, čistila za stekla, razmaščevalec Stelex in abrazivna krema Stelex.

cistilo-stelex

Izdelki blagovne znamke Stelex so na zalogi v vseh bolje založenih trgovinah po vsej Sloveniji.

Zdaj pa k nagrajenki, ki prejme darilo prvega Stelex decembrskega dobrega moža. Nagrada gre tokrat v roke Vesne Leskošek, ki ji ob tej priložnosti iskreno čestitamo!

Vse ostale pa vabimo, da spremljate Stelex FB stran, kjer bomo kmalu objavili novo, božično Stelex nagradno igro.

Aktualno pri Šampionki

Blog Image

JUN

19

Nagrajenka Stelex nagradne igre je …

Z veseljem sporočamo, da smo izžrebali nagrajenko poletne Stelex nagradne igre! Tokratna srečnica, ki bo prejela čudoviti Stelex darilni paket, je gospa Valerija Kočevar. Čestitamo ji za…

Preberi več ...
Blog Image

FEB

21

Stelex – izžrebali smo nagrajenca

V tokratni nagradni igri Stelex ste se lahko ponovno potegovali za darilni paket blagovne znamke Stelex. Sreča je bila tokrat na strani ... Izmed vseh, ki ste…

Preberi več ...
Blog Image

DEC

13

NOVO na prodajnih policah: Calvo Foodie!

Imate radi solate, vendar nimate dovolj časa, da bi si sami pripravili ta zdrav in okusen obrok? Potem je zdaj idealna priložnost, da bo že jutri za…

Preberi več ...
Logo

Podjetje Šampionka že več kot 60 let oskrbuje vaš dom s kakovostnimi izdelki. Zaradi izkušenj ter strokovnosti našega dela smo pri distribuciji blagovnih znamk na slovenskem trgu zelo uspešni. Sodelujemo z vsemi večjimi ter manjšimi trgovskimi centri.

KONTAKT

Sedež podjetja Šmarska cesta 5, 6000 Koper

Proizvodnja Bukovica 47a, 5293 Volčja Draga

Telefon +386 5 338 55 00

Email [email protected]