Stelex nagrajuje! Razkrivamo, kdo je srečnica!

8.12.2019

Stelex nagrajuje na Facebooku! Zdaj vam že lahko razkrijemo, kdo je prva srečnica!

Še tri sodelujoče v decembru čaka Stelex nagrada

Na facebook strani Stelex bodo v letošnjem decembru potekale štiri nagradne igre, v katerih bomo osrečili štiri sodelujoče. S sodelovanjem pod objavo na naši facebook strani boste hitro in preprosto pristali v “bobnu za žreb” praktičnih nagrad – darilnih paketov Stelex čistil, ki prinesejo svežino prav v vsak dom.

Naj, preden razkrijemo nagrajenko, še spomnimo, da je leto 2019 za blagovno znamko Stelex prav posebno leto, saj smo prejeli prestižno nagrado Trusted brand 2019, o kateri si več lahko preberete TUKAJ.

Zdaj pa k prvi nagrajenki Stelex facebook nagradne igre! Sreča pri žrebu je bila tokrat na strani gospe Mojce P., ki smo jo o žrebu že obvestili na Facebooku preko sporočila.

Nagrajenki iskreno čestitamo, vse ostale pa vabimo, da nas spremljate še naprej in že v prihodnjih dneh znova poskusite vašo srečo.

Aktualno pri Šampionki

Blog Image

NOV

23

Znan je nagrajenec Stelex nagradne igre

V tokratni nagradni igri Stelex smo iskali ime razkužila blagovne znamke Stelex. Pravilni odgovor je seveda razkužilo Stelex Saniform, ki je srečo prinesel nagrajenki ... Učinkovitost razkužila…

Preberi več ...
Blog Image

MAY

24

Zaključena je Stelex nagradna igra

Na naši Facebook strani blagovne znamke Stelex je od 20. do 24. maja 2021 potekala nagradna igra. Pravilno ste morali odgovoriti, kateri izmed izdelkov Stelex na sliki…

Preberi več ...
Blog Image

FEB

15

Izžrebana je nagrajenka Sampy nagradne igre

Na Facebook strani je od 10. do 15. februarja potekala Sampy nagradna igra. Eden, oziroma ena izmed vas prejme super mehkobno in čarobno nagrado - paket Sampy…

Preberi več ...
Logo

Podjetje Šampionka že več kot 60 let oskrbuje vaš dom s kakovostnimi izdelki. Zaradi izkušenj ter strokovnosti našega dela smo pri distribuciji blagovnih znamk na slovenskem trgu zelo uspešni. Sodelujemo z vsemi večjimi ter manjšimi trgovskimi centri.

KONTAKT

Sedež podjetja Šmarska cesta 5, 6000 Koper

Proizvodnja Bukovica 47a, 5293 Volčja Draga

Telefon +386 5 338 55 00

Email [email protected]