Stelex nagrajuje! Razkrivamo, kdo je srečnica!

8.12.2019

Stelex nagrajuje na Facebooku! Zdaj vam že lahko razkrijemo, kdo je prva srečnica!

Še tri sodelujoče v decembru čaka Stelex nagrada

Na facebook strani Stelex bodo v letošnjem decembru potekale štiri nagradne igre, v katerih bomo osrečili štiri sodelujoče. S sodelovanjem pod objavo na naši facebook strani boste hitro in preprosto pristali v “bobnu za žreb” praktičnih nagrad – darilnih paketov Stelex čistil, ki prinesejo svežino prav v vsak dom.

Naj, preden razkrijemo nagrajenko, še spomnimo, da je leto 2019 za blagovno znamko Stelex prav posebno leto, saj smo prejeli prestižno nagrado Trusted brand 2019, o kateri si več lahko preberete TUKAJ.

Zdaj pa k prvi nagrajenki Stelex facebook nagradne igre! Sreča pri žrebu je bila tokrat na strani gospe Mojce P., ki smo jo o žrebu že obvestili na Facebooku preko sporočila.

Nagrajenki iskreno čestitamo, vse ostale pa vabimo, da nas spremljate še naprej in že v prihodnjih dneh znova poskusite vašo srečo.

Aktualno pri Šampionki

Blog Image

JUN

19

Nagrajenka Stelex nagradne igre je …

Z veseljem sporočamo, da smo izžrebali nagrajenko poletne Stelex nagradne igre! Tokratna srečnica, ki bo prejela čudoviti Stelex darilni paket, je gospa Valerija Kočevar. Čestitamo ji za…

Preberi več ...
Blog Image

FEB

21

Stelex – izžrebali smo nagrajenca

V tokratni nagradni igri Stelex ste se lahko ponovno potegovali za darilni paket blagovne znamke Stelex. Sreča je bila tokrat na strani ... Izmed vseh, ki ste…

Preberi več ...
Blog Image

DEC

13

NOVO na prodajnih policah: Calvo Foodie!

Imate radi solate, vendar nimate dovolj časa, da bi si sami pripravili ta zdrav in okusen obrok? Potem je zdaj idealna priložnost, da bo že jutri za…

Preberi več ...
Logo

Podjetje Šampionka že več kot 60 let oskrbuje vaš dom s kakovostnimi izdelki. Zaradi izkušenj ter strokovnosti našega dela smo pri distribuciji blagovnih znamk na slovenskem trgu zelo uspešni. Sodelujemo z vsemi večjimi ter manjšimi trgovskimi centri.

KONTAKT

Sedež podjetja Šmarska cesta 5, 6000 Koper

Proizvodnja Bukovica 47a, 5293 Volčja Draga

Telefon +386 5 338 55 00

Email [email protected]