Stelex nagrajuje! Razkrivamo, kdo je srečnica!

8.12.2019

Stelex nagrajuje na Facebooku! Zdaj vam že lahko razkrijemo, kdo je prva srečnica!

Še tri sodelujoče v decembru čaka Stelex nagrada

Na facebook strani Stelex bodo v letošnjem decembru potekale štiri nagradne igre, v katerih bomo osrečili štiri sodelujoče. S sodelovanjem pod objavo na naši facebook strani boste hitro in preprosto pristali v “bobnu za žreb” praktičnih nagrad – darilnih paketov Stelex čistil, ki prinesejo svežino prav v vsak dom.

Naj, preden razkrijemo nagrajenko, še spomnimo, da je leto 2019 za blagovno znamko Stelex prav posebno leto, saj smo prejeli prestižno nagrado Trusted brand 2019, o kateri si več lahko preberete TUKAJ.

Zdaj pa k prvi nagrajenki Stelex facebook nagradne igre! Sreča pri žrebu je bila tokrat na strani gospe Mojce P., ki smo jo o žrebu že obvestili na Facebooku preko sporočila.

Nagrajenki iskreno čestitamo, vse ostale pa vabimo, da nas spremljate še naprej in že v prihodnjih dneh znova poskusite vašo srečo.

Aktualno pri Šampionki

Blog Image

DEC

18

Nagradna igra Stelex – Vileda

Nagradna igra - Stelex in Vileda nagrajujeta!V komentar napišite, katera je vaša največja želja za leto 2021 ter všečkajte facebook strani Stelex ter Vileda Adriatic! Veseli bomo…

Preberi več ...
Blog Image

DEC

8

Stelex nagrajuje! Razkrivamo, kdo je srečnica!

Stelex nagrajuje na Facebooku! Zdaj vam že lahko razkrijemo, kdo je prva srečnica! Še tri sodelujoče v decembru čaka Stelex nagrada Na facebook strani Stelex bodo v…

Preberi več ...
Blog Image

AUG

22

Seznam nagrajencev – Calvo nagradna igra v trgovinah Spar

V mesecu juliju je v trgovinah Spar potekala nagradna igra, v kateri smo dobili sedem nagrajencev, ki prejmejo nagrado - darilno kartico Spar. Darilno kartico Spar v…

Preberi več ...
Logo

Podjetje Šampionka že več kot 60 let oskrbuje vaš dom s kakovostnimi izdelki. Zaradi izkušenj ter strokovnosti našega dela smo pri distribuciji blagovnih znamk na slovenskem trgu zelo uspešni. Sodelujemo z vsemi večjimi ter manjšimi trgovskimi centri.

KONTAKT

Sedež podjetja Šmarska cesta 5, 6000 Koper

Proizvodnja Bukovica 47a, 5293 Volčja Draga

Telefon +386 5 338 55 00

Email [email protected]