Sampy

Sampy – vonj, ki ga ne pozabiš! Predstavljamo novo ponudbo mehčalcev za perilo Sampy, ki so proizvedeni v Sloveniji. Vonji in sestavine mehčalcev so rezultat najboljših svetovnih strokovnjakov v parfumski industriji. Pri Šampionki smo izbrali 4 različne vonje, za katere vemo, da so potrošniku najljubši.

Sampy Grace

Eleganten parfumski mehčalec. Izviren vonj obogaten s popolno kombinacijo aromatične sivke in citrusov s končno esenco jantarja, eteričnega olja pačulija in mošusa – prefinjena mešanica z dolgotrajnim delovanjem.
V izvedbah 1l in 2l.

Sampy Celeste

Inovativna izkušnja vonja, ki na posušenem perilu krepi svojo intenzivnost! Prefinjena kombinacija cvetno-citrusnih vonjev s prevladujočim jasminom in belega mošusa.
V izvedbah 1l in 2l.

Sampy Felicity

Vonj močnega in zapeljivega značaja elegance in tradicionalnega orienta. Mešanica esenc potonike z dragocenim mošusom in bergamotom naredi ta mehčalec zelo vznemirljiv in osvežujoč.
V izvedbah 1l in 2l.

Sampy Silk Lotus

Mehčalec nepozabnega vonja Sampy Silk Lotus bo poskrbel, da bodo vaša oblačila ponobno zadišala z božanskimi dišavami. V izvedbah 1l in 2l.

NOVA TEHNOLOGIJA SPROŠČANJA DIŠAVE V KAPSULAH:
Vonj je prisoten dlje časa – do naslednjega pranja.
Vonj se s pomočjo kapsul v tekočini postopoma aktivira.

IZVRSTNA MEHKOBA – ZA LAŽJE LIKANJE
Mehčalci so narejeni na osnovi silikona kar tkanini nudi posebno mehkobo.
V primerjavi z običajnimi mehčalci je perilo tako manj zmečkamo in pripravljeno za lažje likanje (vsebuje kationsko površinsko aktivno snov)

REGIJSKO PRILJUBLJENE DIŠAVE
Izbor dišav je bil narejen na osnovi priporočil lokalnega trga. Ustvarjene so bile z domačimi strokovnjaki v sodelovanju z vodilnimi izdelovalci parfumov iz Francije.

ZNAČILNOSTI

  • Koncetriran mehčalec za perilo
  • Nova generacija mehčalcev s parfumom v kapsulah
  • Silikonska osnova, lahko likanje, manj mečkanja