Nagrajenci Calvo Easy Flip nagradne igre

6.6.2024

Tuna Calvo zadovolji še tako prefinjen okus potrošnikov in vam ponuja širok izbor visoko kakovostnih izdelkov ter različnih pakiranj. Zdaj z novo in inovativno embalažo Calvo – Easy flip!

Novo Calvo pakiranje – PREPROSTO OBRNI

Nova embalaža, v kateri je tuna Calvo, vam omogoča enostavnejše odpiranje. Slogan PREPROSTO OBRNI pa je inovativna rešitev blagovne znamke Calvo, ki vam omogoči, da tuna kar sama HITRO IN ENOSTAVNO zdrsne iz embalaže.

To je revolucija v kategoriji konzervirane tune. Razvili smo novo konzervo, ki vam omogoča, da odstranite vso tuno brez uporabe vilic ali odlivanja olja. Samo obrnite konzervo!

Kdo so nagrajenci Calvo nagradne igre?

Novo pakiranje tunine Calvo smo pospremili tudi z nagradno igro na socialnih omrežjih. Z veseljem sporočamo, da je nagradna igra Calvo, ki je potekala na facebook strani Calvo Slovenija, uspešno zaključena. Med številnimi prijavami smo izžrebali tri srečne nagrajence, ki prejmejo Calvo darilni paket.

Nagrajenci so:

  1. Barbika Rek Črnodovski
  2. Klavdija H. Kristian
  3. Valentina Čeligoj

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za sodelovanje in zanimanje.

Aktualno pri Šampionki

Blog Image

JUN

11

NAGRADNA IGRA: Katera je vaša najljubša predpripravljena solata Calvo?

Predpripravljene solate Calvo so hiter, lahek in zelo okusen obrok. Če vam zmanjkuje časa, ni bolj enostavne rešitve, kot je na primer solata Mexicana, solata Kus Kus…

Preberi več ...
Blog Image

JUN

6

Nagrajenci Calvo Easy Flip nagradne igre

Tuna Calvo zadovolji še tako prefinjen okus potrošnikov in vam ponuja širok izbor visoko kakovostnih izdelkov ter različnih pakiranj. Zdaj z novo in inovativno embalažo Calvo -…

Preberi več ...
Blog Image

JUN

19

Nagrajenka Stelex nagradne igre je …

Z veseljem sporočamo, da smo izžrebali nagrajenko poletne Stelex nagradne igre! Tokratna srečnica, ki bo prejela čudoviti Stelex darilni paket, je gospa Valerija Kočevar. Čestitamo ji za…

Preberi več ...
Logo

Podjetje Šampionka že več kot 60 let oskrbuje vaš dom s kakovostnimi izdelki. Zaradi izkušenj ter strokovnosti našega dela smo pri distribuciji blagovnih znamk na slovenskem trgu zelo uspešni. Sodelujemo z vsemi večjimi ter manjšimi trgovskimi centri.

KONTAKT

Sedež podjetja Šmarska cesta 5, 6000 Koper

Proizvodnja Bukovica 47a, 5293 Volčja Draga

Telefon +386 5 338 55 00

Email [email protected]