NAGRADNA IGRA: Katera je vaša najljubša predpripravljena solata Calvo?

11.6.2024

Predpripravljene solate Calvo so hiter, lahek in zelo okusen obrok. Če vam zmanjkuje časa, ni bolj enostavne rešitve, kot je na primer solata Mexicana, solata Kus Kus ali solata California. Preprosto jo odprete in uživate v zdravem obroku.

Predpripravljene solate Calvo za vse okuse

Solata Mexicana

Solata z mehiškim pridihom je najbolj priljubljen okus izmed vseh Calvo solat. Tunini je dodana mešanica koruze, rdečega fižola ter rdeče paprike.


Solata California

Solata s tunino z dodatkom zelenjavne mešanice koruze, graha, korenja, rdeče paprike, čebule ter črnih oliv, pripravljena za serviranje. Narejena je iz svežih naravnih sestavin. Lahko se jo uživa samostojno, kot sestavino v solatah ali kot dodatek vašim najljubšim jedem.


Solata Kuskus

Tunina solata s kuskusom vsebunej tudi okusen paradižnik, sočno korenje, olive, sol, meto in seveda nepogrešljivi Kus kus (trdi pšenični zrob- durum).


Solata s tuno in majonezo

Calvo solata s tuno in majonezo je pripravljena jed, ki jo lahko užijete samostojno ali kot dodatek k testeninam, rižu in zelenjavnih solatam.  Sestavljena je iz tune, zelenjavne mešanice in blage omake.

Kdo prejme darilni paket, v katerem so predpripravljene solate Calvo?

Na naši Calvo Slovenija socialnih omrežjih je tako minuli vikend potekala super nagradna igra. Enega, oziroma eno izmed vas bomo tako nagradili z darilnim paketom predpripravljenih in okusnih Calvo solat.

Kdo je nagrajenka? Sreča je bila tokrat na strani Darinke Posedel, ki ji iskreno čestitamo.

Aktualno pri Šampionki

Blog Image

JUN

11

NAGRADNA IGRA: Katera je vaša najljubša predpripravljena solata Calvo?

Predpripravljene solate Calvo so hiter, lahek in zelo okusen obrok. Če vam zmanjkuje časa, ni bolj enostavne rešitve, kot je na primer solata Mexicana, solata Kus Kus…

Preberi več ...
Blog Image

JUN

6

Nagrajenci Calvo Easy Flip nagradne igre

Tuna Calvo zadovolji še tako prefinjen okus potrošnikov in vam ponuja širok izbor visoko kakovostnih izdelkov ter različnih pakiranj. Zdaj z novo in inovativno embalažo Calvo -…

Preberi več ...
Blog Image

JUN

19

Nagrajenka Stelex nagradne igre je …

Z veseljem sporočamo, da smo izžrebali nagrajenko poletne Stelex nagradne igre! Tokratna srečnica, ki bo prejela čudoviti Stelex darilni paket, je gospa Valerija Kočevar. Čestitamo ji za…

Preberi več ...
Logo

Podjetje Šampionka že več kot 60 let oskrbuje vaš dom s kakovostnimi izdelki. Zaradi izkušenj ter strokovnosti našega dela smo pri distribuciji blagovnih znamk na slovenskem trgu zelo uspešni. Sodelujemo z vsemi večjimi ter manjšimi trgovskimi centri.

KONTAKT

Sedež podjetja Šmarska cesta 5, 6000 Koper

Proizvodnja Bukovica 47a, 5293 Volčja Draga

Telefon +386 5 338 55 00

Email [email protected]