Solate

Tudi če ste zdoma ali če nimate pri sebi vseh pravih sestavin – to še ne pomeni, da ne morete pojesti okusnega obroka. Calvo solate so pripravljene v skladu z željami potrošnikov, so bogatega okusa zato vam bodo teknile kjerkoli in kadarkoli.

Ruska solata s tunino

Klasični recept za solato, ki je postala ena izmed najbolj tipičnih španskih jedi. Tradicionalno iz lahke tune, blage omake, krompirja, korenja, graha, paprike in zelenih oliv. Pakiranje: 150g.

Solata California

Solata s tunino z dodatkom zelenjavne mešanice koruze, graha, korenja, rdeče paprike, čebule ter črnih oliv, pripravljena za serviranje. Narejena je iz svežih naravnih sestavin. Lahko se jo uživa samostojno, kot sestavino v solatah ali kot dodatek vašim najljubšim jedem.
Pakiranje: 150g.

Sredozemska solata

Najboljše sestavine z vrta za solato priznane kakovosti, ki najbolje predstavlja mediteransko kuhinjo. Korenje, rdeča paprika, čebula in grah skupaj s sočno tunino v rastlinskem olju.
Pakiranje: 150g.

Solata Mexicana

Solata z mehiškim pridihom je najbolj priljubljen okus izmed vseh Calvo solat. Tunini je dodana mešanica koruze, rdečega fižola ter rdeče paprike.
Pakiranje: 150g.

Blagovne znamke Šampionka

Naše blagovne znamke

Cathrine
WC Raček
SAMPY
Stelex
Varikina

Blagovna znamka Cathrine sodobni ženski ponuja širok izbor izdelkov, ki poskrbijo za dobro počutje v tistih dneh. Vsi izdelki so dermatološko testirani, tanki, zračni in mehki in hipoalergeni. Pomembno je tudi dejstvo, da niso testirani na živalih.

Brezhibna čistoča, sijaj in prijeten vonj vaše WC školjke. WC raček je brez dvoma idealen hišni "ljubljenček" za vse, ki prisegajo na brezhibno čistočo. Je pravi specialist za odstranjevanje oblog, ki se dnevno nalagajo na stene WC školjke, s svojim zavitim vratom pa z lahkoto doseže tudi najbolj skrite kotičke. Ko opravi, za sabo pusti prijeten vonj.

Sampy - vonj, ki ga ne pozabiš! Predstavljamo novo ponudbo mehčalcev za perilo Sampy, ki so proizvedeni v Sloveniji. Vonji in sestavine mehčalcev so rezultat najboljših svetovnih strokovnjakov v parfumski industriji. Pri Šampionki smo izbrali 4 različne vonje, za katere vemo, da so potrošniku najljubši.

Ko želite sijaj in lesk je Stelex prava izbira!
Z vrhunskimi rezultati čiščenja je pravi sinonim za čistočo oken in drugih steklenih površin. Odlično se obnese tudi za čiščenje kuhinjskih pultov, tv ekranov, lakiranih, keramičnih ter številnih drugih pralnih površin. Odstrani in raztopi vse vrste umazanije ter s svojo posebno formulo upočasni tudi nabiranje prahu.

Le kdo ne pozna zdaj že legendarnih sredstev za beljenje in odstranjevanje madežev Varikina. Uporabljajo se lahko tako pri ročnem pranju, kot tudi v pralnem stroju. Poleg tega, da se odlično obnesejo za odstranjevanje madežev iz tkanin, tedaj, ko vsa ostala sredstva zatajijo, jih lahko uporabljamo med drugim tudi za čiščenje v gospodinjstvu in javnih prostorih.

Naša distribucija

Calvo

Blagovna znamka tunine, ki ohranja vaše zdravje. Calvo sodi med najbolje prodajane blagovne znamke tunine v Sloveniji. Zadovolji še tako prefinjen okus potrošnikov in vam ponuja širok izbor visokokvalitetnih izdelkov ter različnih pakiranj. Izbirate lahko med tunino, solatami ter slastnimi namazi. Calvo lahko uživate za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo.

Naše blagovne znamke

Naša distribucija

Logo

Podjetje Šampionka že več kot 60 let oskrbuje vaš dom s kakovostnimi izdelki. Zaradi izkušenj ter strokovnosti našega dela smo pri distribuciji blagovnih znamk na slovenskem trgu zelo uspešni. Sodelujemo z vsemi večjimi ter manjšimi trgovskimi centri.

KONTAKT

Sedež podjetja Šmarska cesta 5, 6000 Koper

Proizvodnja Bukovica 47a, 5293 Volčja Draga

Telefon +386 5 338 55 00

Email [email protected]