Slika v glavi

Balzamični kisi

Balzamični kis - Beli

Beli balzamični kis je skrivna sestavina tako izkušenih kuharskih mojstrov kot pogumnežev, ki med kuho vedno radi poskusijo kaj novega, drugačnega in domiselnega. Skrbno hranjen v hrastovih sodih ob dodatku zgoščenega jabolčnega soka se je razvil v edinstveno začimbo, ki je zaradi brezbarvnosti ne boste opazili, njen sladko-kiselkast okus pa vas bo še kako očaral. Navdušeni boste.

Balzamični kis - Rdeči

Rdeči balzamični kis vas bo navdušil s svojo blago in uležano naravo, zaradi katere je uporaben v vsaki kuhinji. Njegova prijetna narava, ki se je plemenitila v hrastovih sodih, je svoj poln, zaokrožen okus dobila z dodatkom zgoščenega grozdnega soka. Včasih je treba lepe stvari v življenju uživati po kapljicah, ne samo z veliko žlico, zato je rdeči balzamični kis popolna obogatitev in nadgradnja ribjih jedi, perutnine in mesa na žaru, odlično pa se ujame tudi s sestavinami enolončnic.

Balzamični kis - Di Vino

Balzamični kis diVino je posebna specialiteta, v kateri so se prijateljsko zlile tradicija Renškega hrama in izkušnje priznane vinske kleti Goriška brda. Srčno sodelovanje na vaše mize prinaša edinstven rdeč balzamični kis, ki smo ga po naravni poti pridobili iz izbranega merlota in mu dodali zgoščen grozdni sok. Sladokusci boste navdušeni nad značilno nežno aromo in intenzivno barvo, ki bo vašim jedem dodala pisanost okusov in popestrila sveže jagodičevje, nežne solate z oljčnim oljem, pečeno perutnino in mesne omake. Mljask!

Balzamični kis - Classico Italiano

Ko si zaželite klasičen, toda izredno kakovosten okus balzamičnega kisa, vam priporočamo balzamični kis Classico Italiano. Svoje bogate sestavine je dobil od izbranih rdečih vin, ki smo jih kisali na naraven način in starali v hrastovih sodovih. Tako predelanemu vinskemu kisu smo dodali še zgoščen jabolčni sok in karamel. Rezultat? Slastna in univerzalna začimba, ki bo iz sladic, rib in mesa na žaru izvabila najboljše, vaše brbončice pa zapeljala s sladko-kislo aromo. Ne verjamete? Poskusite.

Blagovne znamke Šampionka

Naše blagovne znamke

Cathrine
WC Raček
SAMPY
Stelex
Varikina

Blagovna znamka Cathrine sodobni ženski ponuja širok izbor izdelkov, ki poskrbijo za dobro počutje v tistih dneh. Vsi izdelki so dermatološko testirani, tanki, zračni in mehki in hipoalergeni. Pomembno je tudi dejstvo, da niso testirani na živalih.

Brezhibna čistoča, sijaj in prijeten vonj vaše WC školjke. WC raček je brez dvoma idealen hišni "ljubljenček" za vse, ki prisegajo na brezhibno čistočo. Je pravi specialist za odstranjevanje oblog, ki se dnevno nalagajo na stene WC školjke, s svojim zavitim vratom pa z lahkoto doseže tudi najbolj skrite kotičke. Ko opravi, za sabo pusti prijeten vonj.

Sampy - vonj, ki ga ne pozabiš! Predstavljamo novo ponudbo mehčalcev za perilo Sampy, ki so proizvedeni v Sloveniji. Vonji in sestavine mehčalcev so rezultat najboljših svetovnih strokovnjakov v parfumski industriji. Pri Šampionki smo izbrali 4 različne vonje, za katere vemo, da so potrošniku najljubši.

Ko želite sijaj in lesk je Stelex prava izbira!
Z vrhunskimi rezultati čiščenja je pravi sinonim za čistočo oken in drugih steklenih površin. Odlično se obnese tudi za čiščenje kuhinjskih pultov, tv ekranov, lakiranih, keramičnih ter številnih drugih pralnih površin. Odstrani in raztopi vse vrste umazanije ter s svojo posebno formulo upočasni tudi nabiranje prahu.

Le kdo ne pozna zdaj že legendarnih sredstev za beljenje in odstranjevanje madežev Varikina. Uporabljajo se lahko tako pri ročnem pranju, kot tudi v pralnem stroju. Poleg tega, da se odlično obnesejo za odstranjevanje madežev iz tkanin, tedaj, ko vsa ostala sredstva zatajijo, jih lahko uporabljamo med drugim tudi za čiščenje v gospodinjstvu in javnih prostorih.

Naša distribucija

Calvo

Blagovna znamka tunine, ki ohranja vaše zdravje. Calvo sodi med najbolje prodajane blagovne znamke tunine v Sloveniji. Zadovolji še tako prefinjen okus potrošnikov in vam ponuja širok izbor visokokvalitetnih izdelkov ter različnih pakiranj. Izbirate lahko med tunino, solatami ter slastnimi namazi. Calvo lahko uživate za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo.

Naše blagovne znamke

Naša distribucija

Logo

Podjetje Šampionka že več kot 60 let oskrbuje vaš dom s kakovostnimi izdelki. Zaradi izkušenj ter strokovnosti našega dela smo pri distribuciji blagovnih znamk na slovenskem trgu zelo uspešni. Sodelujemo z vsemi večjimi ter manjšimi trgovskimi centri.

KONTAKT

Sedež podjetja Šmarska cesta 5, 6000 Koper

Proizvodnja Bukovica 47a, 5293 Volčja Draga

Telefon +386 5 338 55 00

Email [email protected]