Slika v glavi

Alkoholni kisi in kisi za vlaganje

Priljubljeni alkoholni kisi za vlaganje iz RENŠKEGA HRAMA so odslej na voljo v novi, bolj barviti podobi, ki odraža veselje do vlaganja in priprave odličnih jedi. Njihova kakovost seveda ostaja nespremenjena.

Družini kisov za vlaganje so dodali NOV OKUS LOVORA, ČESNA IN POPRA, kot odlično kombinacijo pri vlaganju gob, paprik in fižola.

Za vse privržence biološko pridelane zelenjave pa je odslej na voljo BIO ALKOHOLNI KIS. Ta je proizveden s ocetnokislinsko fermentacijo razredčenega etanola, dobljenega iz alkoholnega vrenja ekološko pridelanih sladkornih raztopin (melase – iz sladkornega trsa, krompirja, koruze…). Vaša skrbno biološko pridelana zelenjava ali gobe nabrane v gozdu si zaslužijo počakati do zime v kozarcih za vlaganje z BIO alkoholnim kisom.

Domače je vedno najboljše.

Naravni alkoholni kis

Alkoholni kis je po naravni poti pridobljen kis iz rafiniranega etanola. Uporablja se za vlaganje in kisanje zelenjave. Na voljo v pakiranjih po 1l in 5l.

Alkoholni kis - BIO

Alkoholni kis je biološko pridobljen kis iz rafiniranega etanola. Uporablja se za vlaganje in kisanje zelenjave. Na voljo v pakiranjih po 1l.

Aromatizirani alkoholni kis - Pehtran

Za bučke, kumare, čebulo vam priporočamo po naravni poti pridobljen alkoholni kis z dodatno aromo pehtrana (na voljo v 1,3 in 5l pakiranju).

Aromatizirani alkoholni kis - Lovor, Česen, Poper

Gobe, paprike in fižol bodo še boljšega okusa, če jih boste vložili v po naravni poti pridobljen alkoholni kis z dodatnimi aromami lovor, česen in poper (na voljo v 1l pakiranju)

Blagovne znamke Šampionka

Naše blagovne znamke

Cathrine
WC Raček
SAMPY
Stelex
Varikina

Blagovna znamka Cathrine sodobni ženski ponuja širok izbor izdelkov, ki poskrbijo za dobro počutje v tistih dneh. Vsi izdelki so dermatološko testirani, tanki, zračni in mehki in hipoalergeni. Pomembno je tudi dejstvo, da niso testirani na živalih.

Brezhibna čistoča, sijaj in prijeten vonj vaše WC školjke. WC raček je brez dvoma idealen hišni "ljubljenček" za vse, ki prisegajo na brezhibno čistočo. Je pravi specialist za odstranjevanje oblog, ki se dnevno nalagajo na stene WC školjke, s svojim zavitim vratom pa z lahkoto doseže tudi najbolj skrite kotičke. Ko opravi, za sabo pusti prijeten vonj.

Sampy - vonj, ki ga ne pozabiš! Predstavljamo novo ponudbo mehčalcev za perilo Sampy, ki so proizvedeni v Sloveniji. Vonji in sestavine mehčalcev so rezultat najboljših svetovnih strokovnjakov v parfumski industriji. Pri Šampionki smo izbrali 4 različne vonje, za katere vemo, da so potrošniku najljubši.

Ko želite sijaj in lesk je Stelex prava izbira!
Z vrhunskimi rezultati čiščenja je pravi sinonim za čistočo oken in drugih steklenih površin. Odlično se obnese tudi za čiščenje kuhinjskih pultov, tv ekranov, lakiranih, keramičnih ter številnih drugih pralnih površin. Odstrani in raztopi vse vrste umazanije ter s svojo posebno formulo upočasni tudi nabiranje prahu.

Le kdo ne pozna zdaj že legendarnih sredstev za beljenje in odstranjevanje madežev Varikina. Uporabljajo se lahko tako pri ročnem pranju, kot tudi v pralnem stroju. Poleg tega, da se odlično obnesejo za odstranjevanje madežev iz tkanin, tedaj, ko vsa ostala sredstva zatajijo, jih lahko uporabljamo med drugim tudi za čiščenje v gospodinjstvu in javnih prostorih.

Naša distribucija

Calvo

Blagovna znamka tunine, ki ohranja vaše zdravje. Calvo sodi med najbolje prodajane blagovne znamke tunine v Sloveniji. Zadovolji še tako prefinjen okus potrošnikov in vam ponuja širok izbor visokokvalitetnih izdelkov ter različnih pakiranj. Izbirate lahko med tunino, solatami ter slastnimi namazi. Calvo lahko uživate za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo.

Naše blagovne znamke

Naša distribucija

Logo

Podjetje Šampionka že več kot 60 let oskrbuje vaš dom s kakovostnimi izdelki. Zaradi izkušenj ter strokovnosti našega dela smo pri distribuciji blagovnih znamk na slovenskem trgu zelo uspešni. Sodelujemo z vsemi večjimi ter manjšimi trgovskimi centri.

KONTAKT

Sedež podjetja Šmarska cesta 5, 6000 Koper

Proizvodnja Bukovica 47a, 5293 Volčja Draga

Telefon +386 5 338 55 00

Email [email protected]