NOVO NA TRGU – SAMPY MEHČALCI ZA PERILO

28.2.2017

Predstavljamo vam novo ponudbo mehčalcev za perilo SAMPY, ki so proizvedeni v Sloveniji – v podjetju Šampionka.
Vonji in sestavine mehčalcev so rezultat najboljših svetovnih strokovnjakov v parfumski industriji. Mi v Sloveniji smo izbrali 4 različne vonje, za katere vemo, da so vam najljubši.

ZAKAJ IZBRATI SAMPY:
– ker je perilo nežno, mehko in ima več volumna
– Nudi dolgotrajen in prijeten vonj do naslednjega pranja
– OLAJŠA LIKANJE
– PERILO SE HITREJE POSUŠI
– DELUJE ANTISTATIČNO
– PRIJAZEN DO OKOLJA IN PRALNEGA STROJA, KER JE BIORAZGRADLJIV

Oglejte si izdelke

Pogosto pranje perila vpliva da izgubijo svoje prvotne lastnosti in naša oblačila izgubijo svojo svežino in barvo.
Uporaba mehčalca ščiti vlakna in naredi vaša oblačila prijetno mehka in prožna. Z drugimi besedami, bogati tkanino in ji daje mehkobo in volumen.
Uporaba mehčalca nevtralizira električno energijo, ki nastane v strojih za sušenje perila in ob likanje in nošenju oblačil mehčalec deluje antistatično. Perilo se hitreje suši in postane še posebno lahko za likanje, saj zmanjšuje mečkanje tkanine. To, dosegamo z doprinosom silikona; učinek zmanjšanja gub pri perilu.

Aktivna sestavina mehčalca – kapsule so plod naj novejše generacije tovrstnih produktov, znanih svetovnih proizvajalcev dišav. Mehčalec Sampy ima nizko alergeni potencial. Kar je zelo pomembno je, da se ne izpira in ostaja v tkanini. Embalaža je okolju prijazna, saj je povsem biorazgradljiva in ne-jedka za kovinske dele pralnega stroja. Silikon je nova generacija sestavin, ki prispeva k večji mehkobi, zagotavlja fleksibilnost, občutek volumna in bogate občutek na dotik z roko. Modificira površino vlaken in s tem izboljša vpojnost vode.

Material se manj mečka in tako prispeva k boljšemu likanju. Že s samo eno uporabo mehčalca vidimo učinek, a pomemben je tudi učinek po nekaj pranjih. Prav tako je primeren za volnene tkanine. Parfum u kapsulah je nova generacija, ki prispeva k vrhunskemu učinku vonja. To se odraža v tem, da se vonj sprošča postopoma, tekom vseh ciklusov rokovanja z mehčalcem: v plastenki, na mokri in suhi tkanini, po likanju in odlaganju in med nošenjem tkanine. Vonj ostane tudi na suhi tkanini v garderobi, tedne in tedne. Klasični parfumi te možnosti nimajo. Material, ki se uporablja za embalažo je mogoče reciklirati, in na ta način čuva okolje (zmanjšanje količine trdnih odpadkov in varčuje z energijo …).

 

Aktualno pri Šampionki

Blog Image

MAY

22

Nagrajenci – Ostani fit, izberi Calvo

V nagradni igri Ostani fit, izberi Calvo, ki je potekala v mesecu aprilu, smo izžrebali prejemnike nagrad. Nagradna igra je potekala v trgovinah in franšizah Tuš po…

Preberi več ...
Blog Image

MAR

31

Ostani fit – izberi Calvo

  Vpišite svoje podatke in sodelujte v Calvo nagradni igri! [supsystic-form id=12] *Z oddajo podatkov se strinjate s pogoji nagradne igre. NAVODILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI Oseba…

Preberi več ...
Blog Image

MAY

4

SAMPY NAGRADNA IGRA

  VNESITE PODATKE IN SODELUJTE V NAGRADNI IGRI: [supsystic-form id=11]   PRAVILA NAGRADNE »SAMPY NAGRAJUJE!« ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE Ta pravila določajo pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri…

Preberi več ...
Logo

Podjetje Šampionka že več kot 60 let oskrbuje vaš dom s kakovostnimi izdelki. Zaradi izkušenj ter strokovnosti našega dela smo pri distribuciji blagovnih znamk na slovenskem trgu zelo uspešni. Sodelujemo z vsemi večjimi ter manjšimi trgovskimi centri.

KONTAKT

Sedež podjetja Šmarska cesta 5, 6000 Koper

Proizvodnja Bukovica 47a, 5293 Volčja Draga

Telefon +386 1 55525252

Email info@sampionka.si