Slika v glavi

Salatina

SALATINA že od leta 1991 bogati naše kulinarično ustvarjanje. V letošnjem letu pa nas SALATINA preseneča s povsem novo podobo in novimi okusi. Pridobila je novo privlačno embalažo s prefinjenim dizajnom. Torej, ko pridejo gostje, kisa ni več potrebno pretakati v vrček; prazna embalaža pa lahko postane simpatična vazica za rože. SALATINA se že leta ponaša z jabolčnim in vinskim kisom, z letošnjim letom pa lahko garantira tudi njuno poreklo.

salatina_logo

Primorski vinski kis

Izdelujemo ga izključno iz primorskih rdečih vin, kot so merlot, cabernet sauvignon, teran in refošk, ki nam jih dobavljajo kmetje iz Goriških Brd, Vipavske doline, Krasa ter Koprskega okoliša, prepoznaven pa je po intenzivni rdeči barvi ter izrazitem vonju.

Štajerski jabolčni kis

Iz štajerskega jabolčnega vina pridelanega zgolj iz starih sort kmečkih jabolk, kot so krivopecelj, bobovec, mošancelj ter grafenštain. Na ta način kisu zagotovimo pristen, poln, aromatičen okus ter intenzivno oker rumeno barvo.

Mešani solatni kis

Mešanica jabolčnega, vinskega in alkoholnega kisa. Mešani solatni kis ima zato svetlejši odtenek bordo rdeče barve in blago aromo po jabolčnem in vinskem kisu. Zaradi svojega prijetnega, svežega okusa je še posebej primeren za vse vrste solat.

Balzamični jagodni kis Salatina

Za vse tiste, ki vedno radi poizkusijo kaj novega. Izdelujemo ga iz staranega rdečega vinskega kisa, kateremu dodamo ravno pravo mero zgoščenega jagodnega soka in zgoščenega belega grozdnega soka. Okusna izbira za vse vrste solat.

Jabolčni medeni kis

Za vse, ki prisegajo na nekoliko slajši okus smo poskrbeli za sladkobo in intenzivnost arome z dodatkom ravno prave mere gozdnega medu.
Izključno iz jabolčnega vina pridelanega iz skrbno izbranih jabolk.

Jabolčni kis s česnom

Za vse ljubitelje česna smo dodali naravno aromo česna, ki bo prav vsaki solati v trenutku dodala ravno pravo mero žgečkljive ostrine.
Izključno iz jabolčnega vina pridelanega iz skrbno izbranih jabolk.

Balzamični kis iz Modene

Edinstvena kulinarična posebnost z dolgoletno zgodovino in bogato tradicijo. To je balzamični kis s kontroliranim ter geografsko zaščitenim poreklom, ki bo brez dvoma zadovoljil tudi najbolj izbran okus in popestril prav vsako solato.

Limonin sok Salatina

10 sveže stisnjenih limon iz Sicilije obogati vse vrste solat in jim pričara edinstven pridih svežine. Še posebej dobro se poda solatam s cvetačo, brokolijem ali brstičnim ohrovtom, odličen pa je tudi za pripravo limonade in številnih osvežilnih koktajlov.

Alkoholni kis

Lorem ipsum

Aromatiziran alkoholni kis za vlaganje

Lorem ipsum

Blagovne znamke Šampionka

Naše blagovne znamke

Renški Hram
Talis
Salatina
Cathrine
WC Raček
SAMPY
Stelex
Varikina

Vrhunski slovenski balzamični, jabolčni, vinski in alkoholni kisi, ki obogatijo življenjske užitke na tradicionalen način.
Vsi kisi so proizvedeni v Sloveniji, natančeneje v primorski vasici Bukovica.

Blagovna znamka Talis ima svoje korenine na štajerskem. Kisarna, ki je prva polnila ta pristen slovenski kis, je bila namreč v Mariboru. Kasneje se je kis proizvajal v Ljubljani, leta 2006 pa ga je prišel v last Šampionke in od takrat se dela v majhni primorski vasici Bukovica, skupaj z ostalimi našimi kisi.

SALATINA že od leta 1991 bogati naše kulinarično ustvarjanje. Dali smo ji novo privlačno embalažo s prefinjenim dizajnom. Torej, ko pridejo gostje, kisa ni več potrebno pretakati v vrček; prazna embalaža pa lahko postane simpatična vazica za rože.
SALATINA se že leta ponaša z jabolčnim in vinskim kisom, z letošnjim letom pa lahko garantira tudi njuno poreklo.

Blagovna znamka Cathrine sodobni ženski ponuja širok izbor izdelkov, ki poskrbijo za dobro počutje v tistih dneh. Vsi izdelki so dermatološko testirani, tanki, zračni in mehki in hipoalergeni. Pomembno je tudi dejstvo, da niso testirani na živalih.

Brezhibna čistoča, sijaj in prijeten vonj vaše WC školjke. WC raček je brez dvoma idealen hišni "ljubljenček" za vse, ki prisegajo na brezhibno čistočo. Je pravi specialist za odstranjevanje oblog, ki se dnevno nalagajo na stene WC školjke, s svojim zavitim vratom pa z lahkoto doseže tudi najbolj skrite kotičke. Ko opravi, za sabo pusti prijeten vonj.

Sampy - vonj, ki ga ne pozabiš! Predstavljamo novo ponudbo mehčalcev za perilo Sampy, ki so proizvedeni v Sloveniji. Vonji in sestavine mehčalcev so rezultat najboljših svetovnih strokovnjakov v parfumski industriji. Pri Šampionki smo izbrali 4 različne vonje, za katere vemo, da so potrošniku najljubši.

Ko želite sijaj in lesk je Stelex prava izbira!
Z vrhunskimi rezultati čiščenja je pravi sinonim za čistočo oken in drugih steklenih površin. Odlično se obnese tudi za čiščenje kuhinjskih pultov, tv ekranov, lakiranih, keramičnih ter številnih drugih pralnih površin. Odstrani in raztopi vse vrste umazanije ter s svojo posebno formulo upočasni tudi nabiranje prahu.

Le kdo ne pozna zdaj že legendarnih sredstev za beljenje in odstranjevanje madežev Varikina. Uporabljajo se lahko tako pri ročnem pranju, kot tudi v pralnem stroju. Poleg tega, da se odlično obnesejo za odstranjevanje madežev iz tkanin, tedaj, ko vsa ostala sredstva zatajijo, jih lahko uporabljamo med drugim tudi za čiščenje in dezinfekcijo v gospodinjstvu in javnih prostorih.

Naša distribucija

Calvo

Blagovna znamka tunine, ki ohranja vaše zdravje. Calvo sodi med najbolje prodajane blagovne znamke tunine v Sloveniji. Zadovolji še tako prefinjen okus potrošnikov in vam ponuja širok izbor visokokvalitetnih izdelkov ter različnih pakiranj. Izbirate lahko med tunino, solatami ter slastnimi namazi. Calvo lahko uživate za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo.

Naša distribucija

Logo

Podjetje Šampionka že več kot 60 let oskrbuje vaš dom s kakovostnimi izdelki. Zaradi izkušenj ter strokovnosti našega dela smo pri distribuciji blagovnih znamk na slovenskem trgu zelo uspešni. Sodelujemo z vsemi večjimi ter manjšimi trgovskimi centri.

KONTAKT

Sedež podjetja Šmarska cesta 5, 6000 Koper

Proizvodnja Bukovica 47a, 5293 Volčja Draga

Telefon +386 1 55525252

Email info@sampionka.si