Slika v glavi

Costa d’Oro

Obstaja poseben kraj, na hribu zlatih oljčnih nasadov: to je Costa d’Oro, kjer se narava meša z našo strastjo za okus in dobrim počutjem, kjer damo življenje za našim oljem. Costa d’Oro, v narečju regije Umbria pomeni Zlati Grič, čaroben kraj, mističen, v stiku z naravo, ki navdihuje našo strast za to, kar delamo najbolje: naša olja. Zgodba Costa d’Oro je začelo delovati kot majhno družinsko podjetje, kjer dve družini v kombinirata svojo strast in predanost, ki se je nadaljevala vse do 90-ih let, ko je Costa d’Oro je postala delniška družba. V preteklih letih podjetje zraslo do te mere, da je blagovna znamka prisotna že v več kot 100 državah po svetu.

* Vsebnost polifenolov ter pomembnih naravnih antioksidantov prisotnih v olivah. Pozitiven učinek na zdravje se doseže z dnevnim vnosom 20 g oljčnega olja, ki je enaka 22ml, približno žlico in pol.

 

 

Nefiltrirano olje Il grezzo

100% Italijansko, nefiltrirano in hladno stiskano ekstra deviško oljčno olje z intenzivnim sadnim okusom. Vsebuje antioksidativne polifenole, ki pomagajo pri zaščiti maščob v krvi pred prostimi radikali. Bogato z vitaminom E, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom ter z nenasičenimi maščobami, ki pomagajo ohraniti normalno raven holesterola, kadar se uporablja namesto nasičenih maščob. Pakiranja: 750ml, 750+250ml gratis (Spar).

Ekstra deviško oljčno olje

Ektremno dober. Odličen za vsakdanjo kuhinjo. Ima rahlo saden, dobro uravnotežen okus, brez močnih not. Njegova vsestranskost in kakovost, ki ju Costa D'Oro znamka jamči, sta lastnosti, zaradi katerih je bistvena sestavina v vsaki jedi. Pakiranja: 500ml, 750ml, 750+250ml GRATIS (Mercator)

Biološko ekstra deviško oljčno olje

Ekstra deviško oljčno olje iz ekološkega kmetijstva. Pridobiva se iz mešanice najboljših sort oljk v Sredozemlju. Pakiranje: 750ml (pločevinka)

Oljčno olje

Mešanica rafiniranega oljčnega olja in kakovostno ekstra deviškega oljčnega olja. Še posebej primeren za kuho in peko, saj ne zakrije okusa jedi, ampak ga samo izboljša s svojo preprostostjo. Pakiranje: 750ml

L'INTEGRALE ekstra deviško oljčno olje

L'INTEGRALE je nefiltrirano ekstra deviško oljčno olje, hladno stiskano, zato ohranja okus sveže stisnjenega olja in njegovih naravnih koristi za zdravje*, Pakiranje: 750ml

Blagovne znamke Šampionka

Naše blagovne znamke

Renški Hram
Talis
Salatina
Cathrine
WC Raček
SAMPY
Stelex
Varikina

Vrhunski slovenski balzamični, jabolčni, vinski in alkoholni kisi, ki obogatijo življenjske užitke na tradicionalen način.
Vsi kisi so proizvedeni v Sloveniji, natančeneje v primorski vasici Bukovica.

Blagovna znamka Talis ima svoje korenine na štajerskem. Kisarna, ki je prva polnila ta pristen slovenski kis, je bila namreč v Mariboru. Kasneje se je kis proizvajal v Ljubljani, leta 2006 pa ga je prišel v last Šampionke in od takrat se dela v majhni primorski vasici Bukovica, skupaj z ostalimi našimi kisi.

SALATINA že od leta 1991 bogati naše kulinarično ustvarjanje. Dali smo ji novo privlačno embalažo s prefinjenim dizajnom. Torej, ko pridejo gostje, kisa ni več potrebno pretakati v vrček; prazna embalaža pa lahko postane simpatična vazica za rože.
SALATINA se že leta ponaša z jabolčnim in vinskim kisom, z letošnjim letom pa lahko garantira tudi njuno poreklo.

Blagovna znamka Cathrine sodobni ženski ponuja širok izbor izdelkov, ki poskrbijo za dobro počutje v tistih dneh. Vsi izdelki so dermatološko testirani, tanki, zračni in mehki in hipoalergeni. Pomembno je tudi dejstvo, da niso testirani na živalih.

Brezhibna čistoča, sijaj in prijeten vonj vaše WC školjke. WC raček je brez dvoma idealen hišni "ljubljenček" za vse, ki prisegajo na brezhibno čistočo. Je pravi specialist za odstranjevanje oblog, ki se dnevno nalagajo na stene WC školjke, s svojim zavitim vratom pa z lahkoto doseže tudi najbolj skrite kotičke. Ko opravi, za sabo pusti prijeten vonj.

Sampy - vonj, ki ga ne pozabiš! Predstavljamo novo ponudbo mehčalcev za perilo Sampy, ki so proizvedeni v Sloveniji. Vonji in sestavine mehčalcev so rezultat najboljših svetovnih strokovnjakov v parfumski industriji. Pri Šampionki smo izbrali 4 različne vonje, za katere vemo, da so potrošniku najljubši.

Ko želite sijaj in lesk je Stelex prava izbira!
Z vrhunskimi rezultati čiščenja je pravi sinonim za čistočo oken in drugih steklenih površin. Odlično se obnese tudi za čiščenje kuhinjskih pultov, tv ekranov, lakiranih, keramičnih ter številnih drugih pralnih površin. Odstrani in raztopi vse vrste umazanije ter s svojo posebno formulo upočasni tudi nabiranje prahu.

Le kdo ne pozna zdaj že legendarnih sredstev za beljenje in odstranjevanje madežev Varikina. Uporabljajo se lahko tako pri ročnem pranju, kot tudi v pralnem stroju. Poleg tega, da se odlično obnesejo za odstranjevanje madežev iz tkanin, tedaj, ko vsa ostala sredstva zatajijo, jih lahko uporabljamo med drugim tudi za čiščenje in dezinfekcijo v gospodinjstvu in javnih prostorih.

Naša distribucija

Costa d’Oro
Calvo

Olja Costa d'Oro so namenjena kupcem, ki želijo uporabljati kakovostna oljčna olja.
Costa d'Oro je začelo delovati kot majhno družinsko podjetje, kjer dve družini združita svojo strast in predanost, ki se je nadaljevala vse do 90-ih let, ko je Costa d'Oro je postala delniška družba. V preteklih letih podjetje zraslo do te mere, da je blagovna znamka prisotna že v več kot 100 državah po svetu.

Blagovna znamka tunine, ki ohranja vaše zdravje. Calvo sodi med najbolje prodajane blagovne znamke tunine v Sloveniji. Zadovolji še tako prefinjen okus potrošnikov in vam ponuja širok izbor visokokvalitetnih izdelkov ter različnih pakiranj. Izbirate lahko med tunino, solatami ter slastnimi namazi. Calvo lahko uživate za zajtrk, malico, kosilo ali večerjo.

Naša distribucija

Logo

Podjetje Šampionka že več kot 60 let oskrbuje vaš dom s kakovostnimi izdelki. Zaradi izkušenj ter strokovnosti našega dela smo pri distribuciji blagovnih znamk na slovenskem trgu zelo uspešni. Sodelujemo z vsemi večjimi ter manjšimi trgovskimi centri.

KONTAKT

Sedež podjetja Šmarska cesta 5, 6000 Koper

Proizvodnja Bukovica 47a, 5293 Volčja Draga

Telefon +386 1 55525252

Email info@sampionka.si